Skip to Content

Weekmenu met boodschappenlijst

Gezondweekmenu-ingredienten

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Groente

  • 10 sjalotjes (1)
  • 800 gr kastanjechampignons (1)(5)
  • 250 gr witte champignons (1)
  • 1 citroen (1)
  • 2 avocado's (2)
  • 2 tomaten (2)
  • 4 paprika's (2)(3)(5)
  • 1 komkommer (2)
  • 100 gr ijsbergsla of rucola (2)
  • 3 courgettes (3)(5)
  • 1 bakje cherrytomaatjes (5)

Vlees

  • 350 gr kipfilet (2)
  • 150 gram goudsalami (4)

Zuivel

  • 200 gr ricotta (1)
  • 100 gr geraspte pecorino (1)
  • 250 gr crème fraîche light (2)(3)
  • 200 gr geraspte kaas 30+ (2)(4)
  • 200 gr oude geraspte kaas (5)

Pasta, rijst, etc.

  • 300 gr parelcouscous (1)
  • 8 tortilla wraps (2)
  • 300 gram volkorenpasta (3)
  • 800 gram gnocchi (4)
  • 8 stuks platbrood (5)

Houdbaar

  • Blikje mais 150 gram (2)
  • 2 blikjes tonijnstukken in water (3)
  • 2x90 gram rode pesto (3)(4)
  • 500 ml tomatenpassata (5)

Diepvries

  • 900 gr gegrilde groenten (4)

Voorraadkast

  • (Olijf)olie (1-5)
  • Groentebouillonblokjes (1)
  • 2 uien (3)
  • 1 teentje knoflook (5)

Kruiden

  • Zout en peper (1-5)
  • Kervel (gedroogd) (1)
  • Dragon (gedroogd) (1)
  • Italiaanse kruiden (5)

Optioneel

  • Koriander (2)
  • Tomatenpassata (3)
  • Olijven (5)
  • Kappertjes, (5)
  • Parmaham (5)
  • Rucola (5)
Skip to Recipe