Op zoek naar een snel, voedzaam en smaakvol gerecht? Deze roerbakschotel met kipgehakt en zoete aardappel is een echte topper!
Met een kleurrijke mix van groenten, de zachte smaak van feta en een vleugje Provençaalse kruiden, zet je in een handomdraai een gebalanceerde maaltijd op tafel.
Perfect voor een drukke doordeweekse avond of wanneer je zin hebt in iets eenvoudigs maar verrukkelijks. Laten we aan de slag gaan!
Ingrediënten
- 150 gram kipgehakt
- 250 gram groenten naar keuze
- 1 kleine zoete aardappel
- 30 gram feta
- 1 theelepel Provinciaalse kruiden
- Peper en zout
- Olie om in te bakken
Bereidingswijze
- Schil de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes.
- Snijd de overige groenten ook in stukjes.
- Bak het kipgehakt rul en kruid met peper en zout.
- Voeg de groente, zoete aardappel en Provinciaalse kruiden toe en bak gaar (10-15 minuten).
- Verbrokkel de fetakaas over de roerbakschotel en serveer.
Roerbakschotel Met Kipgehakt
Porties:
1
Bereidingstijd:
20 minutes
Totale bereidingstijd:
20 minutes
Ingrediënten
- 150 gram kipgehakt
- 250 gram groenten naar keuze
- 1 kleine zoete aardappel
- 30 gram feta
- 1 theelepel Provinciaalse kruiden
- Peper en zout
- Olie om in te bakken
Bereidingswijze
- Schil de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes.
- Snijd de overige groenten ook in stukjes.
- Bak het kipgehakt rul en kruid met peper en zout.
- Voeg de groente, zoete aardappel en Provinciaalse kruiden toe en bak gaar (10-15 minuten).
- Verbrokkel de fetakaas over de roerbakschotel en serveer.
Voedingswaarde:
Porties: 1Hoeveelheid per portie: Calorieën: 427